LES TAC ENTREN A LA MEVA VIDA

LES TAC ENTREN A LA MEVA VIDA
infància i tecnologia

lunes, 18 de enero de 2010

Presentacions Power Point

11 de gener de 2010 Seminari 2


Llenguatges i mitjans audiovisuals és el segon seminari del 11 de gener. Les presentacions en power point, tan omnipresents, en l’actualitat i que tothom utilitza com a recurs a l’hora de fer un discurs, conferencia o una simple presentació oral són motiu de treball avui.

Tot i ser un programa que gairebé tothom domina en un nivell o un altre, penso que a tots els alumnes ens ha ensenyat més eines interessants per a fer servir. Personalment he après que, a part de poder afegir imatges i sons també es poden afegir vídeos, gravar so real, pista de audio CD, pel·lícules de la galeria multimèdia.



Hem fet un power point de presentació de nosaltres mateixos amb so, figures o imatges i moviment. L’hem d’acabar i perfeccionar com a tasca extra a casa, afegint un vídeo nostre. L’Alejandra també ens ha parlat d’un programa que es diu Movie Maker encara no l’he investigat però serà engrescador fer-ho, ben segur.

La pena és que tenim tanta tanta feina i treballs que em falta temps, per aprofundir en tot aquest ampli ventall d’opcions, que tot plegat estic tastant sobre les Tecnologies Aplicades a l’Aprenentatge. Pensant en positiu, ja les aplicarem directament en els nostres treballs, que també esdevindrà tot un repte per mi.

2 comentarios:

  1. Anna! Veig que te n'estàs sortint d'allò més bé amb el blog, tant que deies que ho trobaves complicat, tot això. Bona feina!:)

    (Tenim el mateix fons, jaja)

    Una abraçada,

    Anna.

    ResponderEliminar
  2. Molts programes, molta feina, poc temps. L'equació no quadra. Però amb esforç ens en sortirem, oi?

    Al ataqueeee!!!! Som-hi noies!!!

    ResponderEliminar