LES TAC ENTREN A LA MEVA VIDA

LES TAC ENTREN A LA MEVA VIDA
infància i tecnologia

domingo, 24 de enero de 2010

Programa "Movie maker"




18 de gener de 2010 Laboratori 4


“Movie maker” és el nom del programa que hem treballat en el laboratori 4 sobre producció de missatges audiovisuals. Aquest programa és un editor de vídeo que permet crear les nostres pròpies pel·lícules, com per exemple de diferents filmacions fer-ne una de sola. A més a més es poden afegir efectes i transicions entre d’altres eines que poden arribar a ser molt útils.

Primer de tot ens hem baixat un arxiu del web de la professora per poder realitzar les pràctiques. L’arxiu conté una imatge d’unes ampolles, una pista de àudio musical i un br
eu vídeo de com realitzar activitats manuals, el seu títol és “Manualidades con niños”. Un cop ens hem descarregat el material hem començat a experimentar, posant un títol, retallant el film per un punt concret, canviant l’àudio, el qual pot ser diferent al llarg de la reproducció, afegint efectes de transició entre seqüències com l’efecte persiana. També l’Alejandra ens ha explicat que podíem fins i tot, gravar la nostra pròpia veu i d’aquesta manera la anem sentint a l’hora que anem veient el vídeo.

Realment és una gran eina que ens permet fer pel·lícules per felicitar als amics o la família o elaborar pel·lícules de les filmacions d’un viatge. Nosaltres farem el treball del reportatge sobre l’ús de les TAC en un centre educatiu amb aquest fabulós programa.

1 comentario:

  1. Je je, fabulós programa. Serà al teu ordinador perquè al meu no funciona. I ja he vist moltes crítiques a Internet. Sembla que és realment un programa mediocre que, això sí, serveix per iniciar-se en el món de la edició.

    ResponderEliminar